bestnyer kalau...

salam Jumaat dan aku harap korang ceria selalu... haha... mesti gempakkan aku buh gamba cek ni... aku bukan pe.. la ni aku tak sempat nak hapdet n3 kat sini.. pastu tak sempat nak blogwalk dan jenguk rakan2.. aku sibuk skit la beb..

n3 ni bukan pe.. aku jeles je tengok ramai rakan2 blogger lain yang dapat cek dari en Nuffnang... mesti best giler kan? ni cek aku dapat tapi bukan dari en Nuffnang.. huhu.. rase2 nyer bile la aku leh cash out duit dari Nuffnang tu kan? huhu..

kepada rakan2 otai macam brader zaer, mak lagenda, mak terdiva, cik dni....dan yang lain.. aku harap korang dapat beri tunjuk ajar kat aku ni.... kepada rakan2 maya aku yang lain macam cik QiQi cute, brader nasique, angah2314 yang suke potpet, ustazah degil dan lain2 yang tak sempat aku nak tulis nama korang. .. aku mintak maaf bebanyak sebab tak sempat nak jejak korang balik... huhu... sedihnyer tak dapat nak berblog..

15 comments:

Kancilbiru said...

tergamak ko tutup...ehehehe

efa said...

uish...terlebih bz ni...tak pa2..rilek yerp..nuffnag 0o..nuffnag tak dpt apo pn lg darinya sedih +_+ hahaha..tak pa cool..

diana said...

kenapa bila melibatkn angka2 semua orang suka tutup2???

CiK QiQi said...

hehehe...tape tok..den paham...den pon kadang bz samapi xdan nk trjh blog tok n len3...tok dahulukn yg mn ptt dulu...kami paham..kan Angah kn??

Aish...mn angah ni..slalu die je yg cepat potpet sini

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

salam..
busy ke aibaks..dah jarang2 dtg jenguk Lydia skrg ni???

|| NaFiRaa || said...

itu pon cek jugak.. x kesah~ janji masyuk~ bila nak banjer teh tarik nih??? muehehehe

Anisa Hang Tuah said...

erk
sebegitu.

beaty said...

sapala empunya cek hitue...

sarah-najwan said...

nape aibaks?? kamu bizi sgt2 ker?..

selamat berbizi yer
ada masa bole berblog deh..

azzey said...

aibaks; x sabar juga nak cashout nuffnang...:)

ardinihumaira said...

InsyaAllah tak lama lagi dapat ;)
rajin2 update tau

N@SIQUE said...

salam~~
wah~~bro aibaks dah bz skrng nie~~ada gak noo nama "ana" kat entry thanz yer bro yg ensem,,

tnggu la gunung dulu baru cash out,,best ooo..hehehe :)

makdara TERdiva said...

ala..jgn sedih2..lambat laun mesti dapat punye..komfom lagi banyak dari MDT..maklumlah belog jejaka hangat malaya...eceh!

Cik Tom said...

kenapa tak dpt berblog??ptt la lama xsinggah blog cik tom..

me suya said...

blog suya tak otai pun aibaks
tapi suya suke jer berblogging..
Jadikan ianya hobi..kan seronok :)