berbuka di kampung hujung minggu

hujung minggu ni aku balik kampung belah aku sat.. sbb tahun ni aku beraya belah isteri aku.. ni kira aku balik kg aku beraya before raya la... ehe..


rindu plak aku pada mak aku.. ehe.. tiap2 tahun aku balik beraya dengan mak aku sampai lah aku kawin ni.. kene la sharing is caring..


kepada bakal2 pengantin dan pengantin baru tuh.. selamat menyambut syawal dan selamat pengantin baru dari aibaks dot com!




 Selamat Berbuka Puasa pada Ramadhan yang ke-24 ni!


p/s: by the time korang bace n3 ni aku da half way balik kampung da.. tak la jauh.. belah selatan Malaysia je.. selamat bercuti!

6 comments:

M a W a D D a H said...

selamat bercuti dan selamat hari raya aibaks..:)

Parkcheek Chun Li said...

bila la pakcik nk kawen...hurm

sarah-najwan said...

selamat blik kg..pandu dgn selamat n berhemah..

aibaks said...

mwdah: ni cuti hujung mgu je.. lum cuti raya lg.. uhu

aibaks said...

parkcheen: haha..nti aibaks doakan sempena Ramadhan Al-Mubarak ini..

aibaks said...

saraj-najwan: kepada semua orang juga.. berhati2 dalam pemanduan di hari raya