Lawatan 1 jam ke KL Sentral..

Semalam petang aku gi la KL Sentral nak beli tiket utk buat Lawatan aku ke Kota Bahru minggu ke-2 raya.. sbb de kenduri kahwin kat sana.. leh la aku jenjalan.. pastuh honeymoon lagi ke.. pastuh aku wat lagi lawatan ke Kota Bahru.. hehe..
hak milik aibaks.blogspot.com

Tinggi benar la harapan aku.. so.. time lunch aku ajak la isteri aku gi KL Sentral.. tibe kat sana.. ramai plak orang yang tgh beratur nak beli tiket Air Asia ni.. haha.. tiket penerbangan tambang murah katenye.. ramaila yang tunggu.. ehe..
hak milik aibaks.blogspot.com
Tengok je la no aku... orang yang ke 1244.. time tuh baru 1209.. dekat 31 orang yang menunggu.. hehe..
hak milik aibaks.blogspot.com

Kaunter die ni da pindah dari groundfloor ke tingkat 2 Lot no 4.. bersebelahan dengan Poliklinik Sentral..

Aku pun pe lagi.. penuh semangat la nak beli tiket tuh.. tapi laju gak la proses pembelian kat sini.. tapi bile time aku sampai.. aku tanye la kat brader kaunter tuh nak beli tiket ke KB.. die pun congak punyer congak.. total amount die 2kali ganda dari dalam tempahan online.. terkejut aku.. aku pun tanye ler die npe besar different? die pun jawab.. online bagi murah sbb online.. tapi kat kaunter rege lain skit.. caj2 lain pun mahal gak.. aku pun keheranan.. sbb tak tahu la pe yang bezanya klu beli online dengan beli kat kaunter.. di sbbkan rege die 2 kali ganda.. aku pun kensel la pembelian.. haha.. so kire nye lawatan aku ke KL Sentral hanya untuk share info yang aku dapat kat korang je..
hak milik aibaks.blogspot.com

hak milik aibaks.blogspot.com
Pastu aku pun balik ler nek LRT balik ke Kerinchi.. haha.. yang ni rege die same je.. dlm online cakap rm1.60.. mase beli kat kaunter pun sama.. ehe..
hak milik aibaks.blogspot.com

Masa dalam perjalanan tuh.. sempat aku amik pemandangan dalam LRT tuh.. ehe.. ni kat Jalan Bangsar..korang tgk.. time kat kamera tuh baru 2.58 pm.. tp jalan bangsar tuh da jem da.. hehe..
hak milik aibaks.blogspot.com

Ni satu lagi.. tp lum jem lagi..kire nye rini aku wat la lawatan sesaje je ke KL Sentral.. nanti aku beli tiket Air Asia tuh online je.. murah sangat.. pastu bile aku wat lawatan ke Kota Bahru nti.. aku hapdet lagi lawatan2 aku yang aku buat..haha.. selamat beraya!

7 comments:

Mah@mahu said...

Wah sejam dah standby beli tiket blk raya ker ehhehehe

sweetsal said...

baru jugak gi kl sentral ni..hehe

Mak Su said...

maksu keja kat area situ. awat tak habaq ek, bolehlah pekena teh o secawan

eh! bulan puasalah, ahaks

aibaks said...

mah@mahu: uih.. ni beli tiket nak gi kenduri kawin mgu ke-2 raya.. hehe

aibaks said...

sweetsal: ye ke? masa g kl sentral tuh, byk da perubahan yg de.. bangunan baru la.. kedai baru la.. xsempat je amik gamba.. haha..

aibaks said...

mak su: haha.. yeke? hmm.. mane la sy tahu.. kopi tak leh la bulan pose ni.. sy layan neslo je.. ehe

文章 said...

餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 水晶 長灘島 長灘島旅遊 長灘島景點 長灘島必買 婚禮顧問 婚禮顧問 花蓮民宿 花蓮民宿