Lawatan: Tanjung Bidara Melaka..

pinjam dari fesbuk sedara
Pada beberapa minggu lepas aku bersama isteri buat lawatan ke pantai berdekatan dengan kampung aku kat area Melaka..


Kami tak plan nak gi pantai cume meneman kanak2 ribena ni gi bersuke ria kat pantai.. mereka ni la sedara mara aku.. ahaha..


Tak penah gi pantai.. galok gak la.. haha


Suasana pantai ni ok la.. cume kurang terjaga skit.. tp pe2 pun kami terasa best dapat berendam dalam laut.. haha.. orang cakap air laut ni bagus tuk wat rawatan kulit.. ehe..


Meh la kengkawan.. klu de mase frere gi la pantai2 yang de.. nanti aku plan dengan isteri nak gi pantai kat Laut China Selatan plak.. haha..

6 comments:

f_aRa_aINa989 said...

cam syokje...hehe

aibaks said...

aina: mmg la syiok.. dpt mandi laut tuh... ehe

*luv Syahnia* said...

teringn plak nak mand laut..
nak p PD lah..hihi

aibaks said...

syahnia: hmm.. mmg best g pantai.. ajak ler family same.. lagi best.. ritu gi ngan satu fam.. best giler..

sWeEt 'N LoVeLy said...

muke tgh kontrol sbb kt situ byk batuh..tajam lak tuh.. huhu

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh best,kan rasa ringan kepala dpt jln2 ngan wig=fe kan?