Bantal dan rahsianyer..

Rini hari isnin.. baru aku dapat nak pegang komuter.. atau lebih syahdu nyer.. baru aku kenal camne rupe komuter.. haha.. bukan pe.. tengah2 kesibukan orang ramai duk berjalan2 ke sana ke mari utk balas membalas dendam yang membara tak dapat nak bw ujung minggu.. aku sibuk dengan aktiviti aku ke sana ke marii.. sedang orang lain duk syok tangkap monday blues.. aku plak terhegeh2 duk mencari sesuatu.. haha... tu la aku.. baru dapat nak jalan2 ke "rumah" kawan2 dan baru nak hapdet n3.. huhu..

aku takde sangat idea nak share dengan korang tapi rini bile aku bukak je email.. dapat email dari rerakan aku yang sangat rajin bagi email gembira pada aku.. die bagi aku tips dan rahsia bantal.. haha... meh kite tgk.. korang tido camne.. haha..
ehsan dari encik google
1) klu korang suke tido peluk bantal.. haa... maknanye korang ni berjiwa seni.. pergh.. seni beb.. haha.. pastuh dikatakan mempunyai penghargaan yang tinggi lukisan, musik dan sastera.. mempunyai perasaan yang halus malah dikatakan sangat perihatin terhadap kesusilaan ... haha.. 
ehsan dari encik google
2) klu korang suke tido lebih dari 1 bantal a.k.a. banyak bantal.. hmm.. ni yang leceh skit.. sbb dikatakan individu tersebut kurang berkeyakinan..malah dalam kehidupan seharian korang perlukan orang lain utk berdampingan a.k.a melekat.. klu xde aku rasa murung jerk.. hehe.. bukan tuh jerk.. korang gak susah nak buat decision.. korang perlukan orang lain tuk buat decision utk korang.. hmm.. klu korang kat group ni.. hati2 yerk.. hehe..
ehsan dari encik google
3) klu korang plak suke tido dengan satu jerk bantal.. tak nak bantal lain.. menyemak jerk.. hehe.. dikatakan korang ni jenis yang independent la.. uih.. baguihnyer.. bukan tuh jerk.. dikatakan korang ni dapat membuat keputusan berdasarkan akal fikiran bukannyer nafsu semata2.. hehe..
ehsan dari encik google
4) bagi golongan yang suke letak bantal bawah kaki.. hmm.. korang dikatakan mempunyai sifat yang kurang baik..  contohnyer.. kurang bergaul dengan orang lain.. kaku biler beramai2.. malah dikatakan egois serta gemar melakukan sesuatu dengan jalan pintas utk perolehi kejayaan.. hmm.. uih.. bahaya ni..
ehsan dari encik google
5) bagi korang yang suke plak tido takde bantal.. dengan alasan2 tertentu.. hmm.. dikatakan korang ni ego yang tinggi.. tak perlukan orang lain serta sangat percaya pada diri sendiri.. wa... golongan ni bahaya gak beb..
ehsan dari encik google
6) bagi group yang terakhir ni.. dinamakan group yang takde bantal.. klu korang yang takde bantal.. boleh dikategorikan dalam kumpulan yang "KESIAN" dan disarakan korang gi la beli satu bantal.. tak mahal pun.. ehe..


nota kaki: semua yang aku tulis ni semata2 ingin menghilangkan keboringan yang ada.. serta keserabutan kepala yang sedang melanda.. haha.. anggaplah ia sebagai suatu gurauan semata2.. hehe peace!

27 comments:

CiK QiQi said...

keh3...kalo qiqi...rsenye sume qiqi ade cre2 tu..sume qiqi apply..hehhehee

.:: dieylah :: said...

haha...kamek lbh yg ke-3..adoi...
tp x stuju ngn pendapt dia..hehehe..
tp smua pnh try... ^_^

♥ manje ♥ said...

kita juga suka tido ngan byk bantal... rasa selamat hehe

justshare said...

Memang byk rahsia bantal sejak kecik sehingga la ke dewasa :).....

Suara Kalbu said...

Aibaks,

Mek suka tido bantal banyak2. atas bawah kiri kanan ada bantal hikhih

ardinihumaira said...

yang penting dni tdo dengan bantal busuk hehe

~ PIJA ~ said...

boring aku memang ilang layan cerita bantal ko nih..:)

aibaks said...

qiqi:
eheh.. same la kite..aibaks pun camtuh gak.. de bantal peluk jerk semua..klu takde.. wat2 cam de jerk.. haha

aibaks said...

dieylah:
baguih kitak tido dgn satu bantal je.. tak angsol kamek wat n3 ni.. hehe

aibaks said...

manje:
hehe..tul gak tuh.. mybe kaum hawa ni suke dalam keadaan selamat dan selesa..

aibaks said...

justshare:
betul tuh.. kengkadang.. de kedengaran gak dari orang2 lama yang bagthu klu duk atas bantal leh kene bisul.. etc.. ehe..

aibaks said...

suara kalbu:
mek..awat tido banyak bantal? jgn smpi lemas udah ye mek.. hehe

aibaks said...

dni:
yang ni penting dni.. best gak klu dapat tdo dgn bantal busuk.. pastu dikelilingi dengan bantal-bantal yang semuanyer busuk.. hehe..

nota kaki: mau lemas aibaks camni.. da la bantal busuk tuh penuh dengan peta harta karun.. hehe

aibaks said...

pija:
haha.. mmg da tahu pija tgh boring.. sbb tuh bagi n3 pasal bantal.. haha

ohoeya858.blogspot.com said...

heheh.. yg pasti oeya perlukannnnnnnn "1" bantal sajaaa.. cewahhh.. jgn maraaaa aaaaa...

aibaks said...

o ya:
haha.. mmg la o ya perlukan "satu" bantal je.. hehe

ohoeya858.blogspot.com said...

heheh.. oeya 'guna' satu bantal je cukup.. takde nyer le yg dipanggil 'bantal musyukk' ker.. 'bantal pelokk' ker hik3X

aibaks said...

o ya:
haha.. tapi kan o ya.. "bantal busyuk" tuh pun best gak tau.. ahaks..

Tomato Gurl's Life said...

ciktom biasa wat no 4..uih bahaya tue..hik3..

aibaks said...

cik tom:
uih... tak la bahaya sangat.. best tuh.. gambaran tuh utk hiburan je.. haha

ohoeya858.blogspot.com said...

adeh! deh!.. dh nk jadik 'orang punye pak' toksah lg la nak ber'bantal2 busyuk' nihhh hehehe... busyukk tauuu!! :D

aibaks said...

o ya:
haha... sekali sekala ok la mek

ohoeya858.blogspot.com said...

wakakaka... nak jugakkk die.. ye la.. ye la.. kui3X

aibaks said...

o ya:
haha... gelak tak ingat dunia.. hehe

Cik Jari said...

haha..baru je nak caye tadi..rupanya tipu je..sy suka tdo satu bantal je

aibaks said...

cik jari:
ahaks... saje je benda ni kite share.. haha..

efa said...

bantal owh bntal...tak leh tido tnpa mu wahai bantal mucukku....ahhaha...suka tido ngan bantal yg gna kabu yg ori :)