jom join kontes lagi..

haha.. aku kene tag dari cik shiema cma.. ajak aku join kontes dari cik muaz.. kontes die berbunyi...
ni gamba hiasan semata2.. hehe
 "senyum tak de gigi.."
haha.. takde la.. bukan tu kontes die.. kontes die ialah senyum tak nampak gigi.. jom la kite join kontes ni.. disamping tu leh kenal2 ngan rakan2 baru di alam maya ni.. syarat2 die senang je.. cam biasa.. korang nak tahu kene gi la blog cik muaz ni yerk.. hadiah nye plak? hmm.. menurut penganjur.. tu surprise die kate.. haha.. jangan bagi hadiah gigi palsu sudah yerk.. hehe..

meh aku pertaruhkan gamba ni.. hehe.. serius je kan budak tu.. budak tu anak buah aku.. die rajin dan petah bercakap.. kengkadang malas gak aku nak layan die bercakap.. sampai aku takde idea nak jawab pe.. haha..


tarikh tutup kontes die tinggal 4 hari lagi.. maksudnya.. 27 feb 2011 nanti.. tamatla penganjuran kontes ni..


syarat seterusnya ialah kene tag 5 lagi rakan.. yang ni aku tak sempat nak buat la.. sebab kene godek2 senarai yang de.. kepada cik penganjur.. nnti aibaks tag yer depa2 ni..



No comments: