USB - ulu selangor baru..kahkahkah...

Aku actually xde pe2 nak citer.. korang mesti ingat aku tgh tiup sepoi2 kat dorang..haha.. bukan ape beb.. aku saje je.. nak share news ni kat korang..

Semalam..tepat jam 9.20.. dah di umumkan hulu kene tawan da... aku wat n3 ni bukan pe.. saje nak share dgn korang..korang de akal korang fikir la yer.. aku malas nak citer..

Takpela.. hulu je kan.. pe2 pun.. klu org tanye ''kau dari mane?'' pastu doe jawab ''aku dari hulu..''haha.. hulu je beb.. org hulu memang camtu kot.. klu dpt duit bejuta2..pergh..semua sanggup..cam korang gak..dapat je duit dari sponsor..naf ke.. ad ke..inni ke..layan...hahaha..aku pun.. tapi jgn le cam tu bai..

Beza 1725.. aku pelik..nape 23,272 ada pada Datuk? banyak tu beb..aku yakin ramai org kite tahu sebab n still pilih Datuk compare ntah sape calon dari mane aku pun tak kenal yang menang 24,997..haha..

Korang tahu tak pasal nama sebenar PJU dan USJ.. semua tu da naik taraf..haha.. dari hulu a.k.a ulu.. ke sebuah bandar..yang mantap.. ulu subang jaya...petaling jaya ulu..haha.. pasni.. usb plak.. hulu selangor baru.. haha..

Klu ketua dorang wat perjumpaan besar2 denga sekutu Israel xpe.. semua betul.. nak tarik minat pelabur la.. kononnya manggis de jual kat sane la.. haha..memang la de bai.. sebiji manggis dgn harga singgit dorang? tukar duit sini? haha.. 4-6hinggit! amik kau!..

Pastu korang ingat tak time ketua lawan gi tempat lain..macam2 tuduhan dorang wat..haha.. aku tak de kat situ nak judge & speculate...tapi aku rase pe yang ketua lain nak wat semua salah..tapi klu ketua die buat semua betul..haha...

Tengok la peruntukan yang yang berjuta-juta yang dijanjikan tuh..pe lak alasan dorang.. klu time dulu si toyol ni pegang... abis duit negeri .. tak pe plak.. lame siot die pegang.. kahklahkah.. wallahualam....

5 comments:

makdara terdiva said...

mengundi dengan ikhlas lagi berbaloi2...haha!!

sWeEt 'N LoVeLy said...

hish...bab2 politik nih mmg memeningkan kapla otak je...

aibaks said...

sabar ye cik manis & menawan.. kite ikut je ckp makdara..undi ikhlas..lagipun.. undi kan rahsie..wakakakak...

Nazz@Purple said...

wah entry berbaur politik nie..

aibaks said...

nazz: mane de..pandangan umum je..haha