‘Big Fish Moment with Pizza Hut’

Hari ni aku tetibe terima rengekan manja dari buah hati aku.. haha.. die teringin nak try Pizza baru dari Pizza Hut.. pizza ikan die ckp.. haha.. aku pun apa lagi.. terus je cari parking berdekatan Pizza Hut Area PJ Seksyen 14 ni.. haha.. pastu terus je order Fish King Pizza set meal tuk aku dengan dia.. haha.. meh aku citer skit pengalaman aku kat Pizza Hut Seskyen 14 PJ ni.. ehehe


Ni gamba time aku tgh tunggu fish king pizza yang aku order dari penyelia pizza hut tuh.. ehehe.. tak sabar beb nak rase fish king pizza nih..ehehe..  korang nak tahu pe yang menarik pasal fish king pizza ni? ha.. sbb die ada Alaskan Pullock Fish Finger.. pergh.. layan beb..



Tunggu punye tunggu.. penyelia restoran tuh pun serve la dulu roti ni.. cicah dengan mushroom soup ..ahaha.. tak tahu nak cakap pe.. 


 Pastuh lepas abis belasah roti.. aku pun hirup je mushroom soup ni.. haha.. tak ingat dunia..





Sopan tak aku.. ahha.. buah hati aku pun gelak tengok aku makan.. rase mcm die yang ajak aku tadi.. tapi aku yang berlebih.. sampai buah hati aku punye pun aku abis kan.. haha...





Nak masak fish king pizza ni kene la tunggu dalam 15min.. sebab preparation die.. bukan simple bai.. 





Hmm... bile la nak sampai ni... lama lagi ke cik penyelia.. huhuhu... tapi aku tgk buah hati aku relaks je tunggu... aku tak sabar dah ni..uhuhuhu





Haha.! sekali da sampai.. tersenyum lebar aku.. terus aku capai sudip tuh.. aku buh dalam pinggan.. haha... serang!!!!!





Korang nak ke? ehehe... tak dapat la jack.... nak meh sini pizza hut.. hahaha....





UMPAN DAH KENAA!!!! aku pancing diri sendiri plak.. haha...





Sekali da abis semua fish king pizza tuh aku makan.. sedap plak.. de crab... mayo... dan... aaahhhh...! korang datang sini... meh pekena seround... baru korang tahu.. haha..


Tersadai aku lepas makan fish king pizza ni... pe2 pun.. memang layan... ahhaha..klu korang nak tahu lebih lanjut.. meh klik sini..ehehe...

4 comments:

Rini Jy said...

ooohhhh...korang berdua ni kan. baru aku paham. hehehe....patut la kemana2 ada je korang berdua nyer komen^^

Nazz@Purple said...

nak jgk la..

Dila Jamalia said...

hehe goodluck. jumpa blog ni dr Google ;)

aibaks said...

rini: ehe..

nazz: jom kite g ramai2 gegarkan pizza hut tuh!haha..

dila: gudlak gak..

fuh..lama aku tak bukak blog nie...