Pengumuman pengumuman siapa yang mahu bantu tolong aku...haha

ahak.. akhirnya aku wat la pengumuman ala2 lagu wali band tuh! korang tengok la sendiri gegambar yang aku attach.. credit tu abg ayie dari lensa D90 die..haha

Ni gamba family belah isteri aku..haha..

 Ni gamba aku bersanding.. gold tuh..ehe..


 Ehe... ni satu lagi... tapi pose lain plak..

Yang ni plak upclose pic.. haha.. ni la aku.. tersengih je..ehe..

Ni plak gamba isteri aku yang comel lagi menawan.. hehe..

Yang ni time aku nak potong kek.. pakai la suit ni.. haha..

Ni yang mahal ni... pose suap menyuap... jangan jeles tau.. haha..

Tang ni.. abg ayie saje je amik gamba ni lelambat.. sampai lenguh rahang aku duk tunggu die snap pic ni.. haha..

So.. ni la gamba aku kat Majlis di Melaka tempoh hari... tarikhnye? ehe... langsung 11 Julai 2010..

8 comments:

sWeEt 'N LoVeLy said...

huhu...tdg senget lagi menyengetkan..

aibaks said...

mane de? tak la..ok je...

fiezah91 said...

wah! kale gold.. :)

Ery Farieha said...

wah
pengantin baru ek?
tak terlambat kan wish tahniah :)

ardinihumaira said...

wahhh.. selamat pengantin baru! dni doakan moga kekal bahagia ke akhir hayat... ^___^


p/s: cantik2 persalinan kamu ya... ^___^ dan ur wife cunnn!

FyZa said...

so swet both of u..moga bhgia slmanya..;)

aibaks said...

fiezah91: haha..kaler gold tuh adik yang pilih..haha..

ery: thanks wish..tak sempat lak nak ajak..

ardini:amin.. tq dni

fyza: ahak..

Arena said...

Tahniah to both of you, moga berkekalan and happy selalu.