aku bersama isteri buat MARATHON malam jumaat...



muhahahaha....

korang ni mesti fikir warna2 pelangi kan?

parah la klu camtuh.. haha...

bukan ape.. malam juamat lepas bersamaan 23 September 2010..

kat wayang kuar filem Magika...

yang lagi bestnyer.. da la filem ni kuar rini.. pastu aku pun wat la kerja giler..

a.k.a.  M A R A T H O N... haha...

gambar pinjam dari mr google

lepas je Magika aku terus lompat masuk Resident Evil: Afterlife plak.. haha

ni bukti die tiket yang aku beli.. haha..



tapi memang best giler 2-2 citer ni.. malas aku nak citer panjang.. korang nak tengok la sendiri.. rege tiket murah je.. rm9 sorang.. 
pastu aku ajak isteri aku gi wat MARATHON utk sejukkan hati die lepas kehilangan budak ni..

selamat bercuti sabtu dan ahad..

12 comments:

Bidadari Fiza said...

salam...cayalah aibaks...suami mithali ni...hehe..

kesian kat wife aibaks hilang kuceng ye...hehehe..kat rumah fiza ada 2 ekor kuceng...

tggu diorang beranak nnt fiza kasi ye..hehehehe (aibaks xkan dpt pun sebab 2 ekor tu kuceng jantan...)=P

hudhud said...

buat la review magika. nak tgk ni tp takut tak best hehe

awek cung said...

pernah gak buat macam nie...penat gak..kuar masuk hehehehe. penuh perut dgn popcorn

+akufobia+ said...

haha.makan pujuk dengan wayang.

aibaks said...

fiza: hmm... leh gak nak tucen tuh.. meh la bagi..cian plak kt isteri aibaks tuh..

aibaks said...

hudhud: magika best giler.. ala2 cam narnia gitu tapi versi melayu.. campuran komedi.. sejarah.. dongeng.. ehe.. memang best.. gi la tengok..

aibaks said...

awek cung: haha.. sekali sekala wat camtuh best gak la.. tapi klu hari2.. mau kopak poket.. silap2 tertido dalam round ke-2..haha

aibaks said...

akufobia: bukan makan pujuk.. die tgh sedih sbb kucing die takde.. so aku ajak la tgk wayang.. isteri aku nak tgk magika je.. aku je yang ajak tgk afterlife.. haha..

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

i have to watch it too:)) not yet have time untuk menonton filem:(

aibaks said...

fifiey: hmm.. cadangan saye.. g la tonton magika..best gak la..sesuai tuk semua lapisan umur..

LuVidA^^ said...

nk tgk magika.. dgr kate bes ek..

aibaks said...

luvida: jom tgk magika!