ME dari encik nuffie kite..alhamdulillah..

Selamat hari isnin kepada rerakan semua..
Pepagi ni aku saje nak post n3 simple camni.. haha.. da lama gak aku tunggu bile lak nak dapat ME dari Nuffnang.. akhirnya Nuffie bagi kat blog aku gak..STB GPSS! alhamdulillah..

Last week aku da dapat BE dari encik nuffie kite ni.. minggu ni dapat lagi dari Digi..

Ehe.. semua ni rezeki yang tak di duga.. alhamdulillah..

21 comments:

Uruchimaru @ kf said...

emm tahniah!

kena rajen2 BW iye..!

Oong-ong said...

ape bz meter earning dengan bufferning earning?

10 said...

tahniah... masyuk...

aibaks said...

urichimaru: hmm. thanks bro.. jom same2 bw sampai lebam..haha

aibaks said...

ong2: hmm..beza me dengan be tuh aku pun tak reti sangat.. mgkn me tuh total trafik n be tuh ctr..tgk kt earning nti de ctr..click thru ratio.. meh klik reramai!

aibaks said...

10: alhamdulillah..

Gadis Kampung said...

bestnyer...klik la saya punyer iklan nuffnang...saya nak juga BE....huhuhuhu

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

tengah kayo lah nihh yek

sastraboy said...

me?

saya eh? haha. apa tu me?

aibaks said...

gadis kampung: meh reramai klik kt blog gadis kampung nih! jom!

aibaks said...

brutalsolo: alhamdulillah..semua rezki dari Ilahi.. pastu thanks kepada Nuffnang..dan tak lupe kepada rerakan yang menyokong..alhamdulillah..

Amyna said...

Syukur Alhamdulillah..Tahniah ehh pren.Hepy blogging ^_^

Stubborn Gurl said...

still confused..
dak degil pnye still in campaign..
bile nk kua BE tu ye?...

aibaks said...

dak degil: hmm..sabarla yerk.. tingkatkan kuasa bw.. insyAllah..

aibaks said...

amyna: tq tq.. hepi blogging gak kepada amyna..

LuVidA^^ said...

besttnyee

tuchin said...

tahniah.. p x nampak aper pun nmpk tulis rm jer. muahahahaa

aibaks said...

luvida: alhamdulillah..

aibaks said...

tuchin: hmm.. mmg la taknampak.. aibaks da edit jumlah die..ehe..malu nak tunjuk..

miss lea said...

setahu aku la.. dok bace2 pasal nuffnang nih.. ME tu BE yg dh expired.. huhu.. try cr tgok.. kalu xcilap.. kalu cilap sowi..

aibaks said...

lea: mungkin gak la kan.. tp aku dpt je earning dari me tuh... ntah la..