Illuminati.. hati2 dengan kumpulan ini..

Baru2 ni semasa beraya sakan kat kampung.. sepupu belah isteri aku de memberitahu aku dan keluarga semua tentang konsep baru pro-dajjal.. uuu... mula2 aku ingat dorang ni main2 je.. tapi dorang ni terus bercerita kepada aku tentang konsep illuminati ni..( nak sebut e-lu-mi-na-ti).. 
Konsep segitiga dan bermata satu menyerupai dajjal bermata satu.. di katakan satu lagi konsep pemahaman baru tentang agama bebas pro-dajjal dan dikatakan menentang hebat agama wahyu iaitu Islam..
konsep2 ni di bawa oleh beberapa penyanyi terkenal di luar negara.. amerika.. dan paling dekat kat indonesia.. aku belum pasti lagi pasal konsep pemahaman ni.. aku try google kat internet kuar info ni kat wikipedia.. tapi wikipedia ni merupakan sumber yang belum pasti soheh kebenarannya.. 

So.. ak pohon kepada semua umat Islam agar berhati2 dengan pembawaan konsep ni..  

Aku pun nak gak dengar komen korang tentang illuminati ni.. aku rasa konsep ni da lama da.. tapi kurang dibincangkan dalam forum2 utama dan di tv..


Kepada ibubapa kat luar sana.. awasi lah gerak geri anak2 anda.. semoga kita semua sentiasa berada di bawah lembayung pelindungan dan pemeliharaan Illahi sentiasa..

p/s: gambar ni aku ambil dari google search image

8 comments:

iQaChumel said...

salam bro.
betul tu..illuminati sekarang da makin berleluasa.
mmg da lama.tp tgk sejak2 ni
terlalu kerap sgt.baru2 ni AJL pun ikut tema illuminati.
si lady gaga tu yg org agong2 kan tu pun segala bentuk nyanyian cara illuminati.hem..da nak kiamat kot.
byk sgt info kat google.klik klik je
da tahu semua.

mummy_ayu said...

tak penah dgr pasal nie pun..tapi yg pasal lady gaga tu pernah gak tgk kat u tube

aibaks said...

iqacumel: hmm.. bagus gak ramai yang tahu pasal iluminati n ajl tuh.. aku tak nak la tuduh semacam.. takut salah plak.. tapi pe2 pun same2 la amik iktibar..

aibaks said...

mummy ayu: hmm.. kire ni ilmu baru kepada semua rakan blogger.. kite bukan sekadar bercerita tapi berkongsi ilmu mane yang ade..

Gayahspears said...

wah.. nice.. thnk 4 sharing bro....
cerita lg n kongsi ilmu jugak ya

Bazilah Hashim said...

saya ade jugak bace kat belog lain, ade video pasal macam mana nak control mind, salah satu cara dengan nyanyian dan tarian.

aibaks said...

gayah: tq tq.. meh same2 kongsi la yerk..

aibaks said...

zila: hmm.. best gak tuh.. kat mane ek?