Magika: Nabil si Orang minyak..

gambar pinjam dari En Google
Baru2 ni aku da post n3 aku g tgk magika pastu terus wat marathon tgk afterlife plak.. ehe..

Rini aku tak leh nak hilang gelak sbb de satu plot dlm story magika ni.. si nabil muncul berdrama sat.. haha..

Aku dengan isteri pun gelak sampai ke rini.. w.pun da dekat seminggu lepas aku tgk dengan isteri aku.. haha.. terngiang2 lagi dialog nabil (org minyak) dengan diana (ayu) tuh..

Ayu:  Abang de jumpa adik saya tak?

Orang minyak: Adik??...

Ayu: Haah.. adik saya.. dulu die kecik sekarang da besar..

Orang minyak: Ha?!! dulu kecik sekarang da besar?...

Ayu: Haah.. orang ckp die ikut nenek kebayan ke sini.. 

       : Adik saya tinggi ni je.. (sambil ayu menunjukkan ketinggian adiknya pada paras pinggang)

Orang minyak: Haa..?!! tinggi ni je? (smbil membalas ketinggian adik ayu pada paras pinggang..)

                       : Ada.. ada... meh ikut saya.. 

Ayu: Kat mana?

Orang minyak: Ada dalam semak..(sambil mengajak ayu utk beredar dari situ..)

Bad (badang) : Hoi! kau nak bawak die ke mana?



Orang minyak: Tak pe bad.. kau pun jadi la.. 




Haha.. memang kelakar tahap ntah aku pun tak reti nak eksplen.. haha..


Aku cadangkan kepada korang..supaya gi la tengok Magika ni..haha

Selamat menonton! 

13 comments:

+akufobia+ said...

haha.kelakar.

sWeEt 'N LoVeLy said...

nabil mmg sengal..ahahaha...magika ni leh la di beri 3 stengah bintang hingga 4...hehehe

Stubborn Gurl said...

kalo sape2 yg pk kuning lagi la..
ahaha..
dialog berbau blue2 tp xblue..aahhaa

zirconia said...

best eh magika? nak tengok semalam tapi ada masalah teknikal apa entah kat gsc tu. tengok afterlife jelah.

YOUsoF said...

Berape bintang tuk magika??

CiK QiQi said...

bez ek..nk g tgk la nnt..hhehehe

aibaks said...

akufobia: mmg kelakar beb citer ni.. da tgk ka?

aibaks said...

sweetnlovely: 3 steng atau 4 jerk? ehe

aibaks said...

stubborn gurl: blue bewarna biru kuning tu yellow.. haha

aibaks said...

zirconia: ye ke? aibaks tgk kt cineleisure je.. murah tiket die.. hehe

aibaks said...

YOUsuF: hmm... klu 10 tuh markah penuh.. maybe aku buh 8 kot..

aibaks said...

cik qiqi: jom tengok magika! ehe

sWeEt 'N LoVeLy said...

cik degil: haah la.. klu korang pikir yg bukan2 lain jadinye..