Hujung minggu yang sarat.. aduh..

Seperti biasa.. setiap syawal yang menjelang pasti ade jemputan jamuan hari raya dari kengkawan mahupun sedara mara.. aibaks dan isteri pun tak ketinggalan menerima jemputan dari sahabat handai serta sedara mara yang tak henti2 menjemput kami untuk menghadiri jamuan raya mereka.
Sabtu je aibaks ke attend dekat 4 rumah terbuka.. sampai la ke malam hari.. pastu hari ahad plak de 2 lagi rumah terbuka.. haha.. giler.. sarat perut aibaks n isteri nak makan kat rumah mereka nun.. haha..
Tapi nak di jadikan cerita.. leh la kami ni tersesat pada hari sabtu tuh sebab salah tgk jadual jemputan.. beriya nak gi beraya katenye.. haha.. rupe2 nye jemputan tuh hari ahad.. kami pun cilok la gi Amcorp Mall pekene Lecka Lecka ice cream milik Famous Amous.. 
Best plak pekene es krem ni.. perisa coklat oreo dengan ice cream famous amos.. ehe.. double skup gitu.. haha.. da beli gi la makan kat kedai Solero Negori kt tingkat 3 Amcorp Mall. tuh.. best gak kedai ni.. semua barangan antik de kt sini.. siap masuk paper the Star gitu.. tgk gambar tuh.. siap de rancangan Jalan2 Cari Makan pun de gak.. haha..


nota kaki: meh la pekene ice cream kekadang kasi ilang rasa boring duk makan rendang jerk.. haha


5 comments:

kakyong said...

tergoda dgn ais krim tu..

maCy said...

nak aiskrim~

isk2, sok kne kua cari ni~

ardinihumaira said...

hulamak.. lama betul dni tak makan eskrim. tetiba rasa nak kena beli skang juga hu

DiEyLaH said...

huhu...dah lame x mkn eskrem... nak kna cari hujung mggu ni... :D

sWeEt 'N LoVeLy said...

es krim tuh mmg best.. rasa nak g beli lagi.. ehe