Indahnya kuasa ITU.

Baru2 ni aku mengadakan lawatan sehari ke Kelantam Kelantan untuk menghadiri majlis perkahwinan adik kepada kakak ipar aku.. so tariknya ialah 25 September yang lepas.. masih awal lagi klu korang nak wish kat mereka..

SeLaMaT PeNgAnTiN BaRu...

Ehehe.. ekceli n2 ni aku nak share kt korang time aku pegi Kelantam Kelantan tuh aku nek flight.. flight pegi pagi kul 7.40... time kt atas udara tuh aku sempat rakamkan senario yang sangat luar biasa.. iaitu pemandangan yang tersangat indah ciptaan Ilahi.. 


Terkedu sat aku bersama isteri melihat keindahan itu.. kepada rakan2 yang penah melihat keindahan itu.. baguih la sbb korang tahu camne rupenya.. 


Kepada rakan2 yang belum penah melihat sendiri.. korang tengok je la gambar tuh.. mmg cantik.. Maha Suci Kau Yang Maha Berkuasa..

Aku balik ke LCCT dari Kelantam Kelantan pada pada hari yang sama tapi flight kul 10.35 malam.. so sepanjang flight balik tuh aku bersama isteri tido jerk.. haha...


Thanks aku ucapkan kepada Air Asia sebab memberikan kami peluang utk menikmati keindahan ciptaan Ilahi..

2 comments:

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

nakal x prnh nek kapal terbang..huwaaaaa

sWeEt 'N LoVeLy said...

ritu time nek katebang..pening kepala.. pressure change kot.. uhuhu..