Jom join Churp Churp!! Leh menang RM100!!

Baru2 Nuffnang de buat program baru.. Churp Churp name dier.. hehe.. aku da join.. korang pe lagi.. jom la join same.. churp churp ni leh integrates dengan facebook korang terus.. klu korang de twitter lagi best.. pun same gak.. hehe..
Mudah mula2 korang log in dalam Nuffnang dulu.. pastu klik kat butang churp churp tuh.. hehe...
Pastu korang pilih la nak jadi chuper plak..
Pastu korang isi la biodata korang.. ala cam korang isi nuffnang dulu gak.. same jer.. abis je isi.. tekan butan submit plak.. hehe..


Pastu korang bukak email nak activate akaun churp churp korang.. aku da activate da... pastu korang kopi pes code churp2 leh buh kt dalam blog korang..

Baru2 ni.. nuffnang nak bagi RM100 kepada 10 orang yang terpilih dalam akaun churp churp ni.. aku da join.. mane la tahu.. de rezeki.. leh menang kan? hehe..nak tahu lebih lanjut.. meh klik sini..

Korang pe lagi.. nak tak RM100? kui3.. jom la join churp churp!!

17 comments:

Amy Syaquena said...

morning...

good info nie amy xtahu pun hehehehe...

.:: dieylah :: said...

xleh nk buka nuff pun..sini kna block..huhu..xpela..len kali jak join..hik3..moga kitak terpilih.. ^_^

aibaks said...

amy:
ntah.. aibaks bukak pgi tadi.. pastu terus je join.. mane la tahu kan de rezeki.. hehe

ohoeya858.blogspot.com said...

mokcik tak dapek la nk join.. takdok twitter.. FB kna block plk lg huk huk :(

aibaks said...

dieylah:
takpa.. nti da ok join la yer..

aibaks said...

o ya:
kui3.. awat plak fb kene blok? ada kes ka?

Cma Shiema said...

churp2 ni ari tu da try apply..pastu bila submit page error plak..nk cuba lg nnti..

kyle said...

dah join! :P

:~:Budak Degil :~: said...

wah..yeke..mcm best je..nak try jugak la..

efa said...

good info ni....nk trai la :)tq for that info :)

belalang hijau said...

dah join dah aritu...
tp xletak lagi banner dia...
churp2 ngan nuffnang same kan?
bukan pe...takut BE ilang...hee

Melati Qistyna's Mummy said...

alahaiiiiii, asyik abes limit je, tuko la SB tu...huhuhu

Fantastic Ajane said...

heheh da join daaaa...:)

missSenget said...

nk join...nk join~!!

pN.rOs said...

dah joint dah... mekasih bagi info....

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

macam nama orang yang aku kenalak churp

Tomato Gurl's Life said...

nak join jgk la..tp mls lg skang..nati2 la..hihi