Kembali jua akhirnya..

salam isnin dan salam ukhwah kepada semua rakan blogger.. setelah lama aku kumpul duit dan tunggu untek beli benda alah ni.. huhu.. de dekat 5-6 bulan sbb aku penah kene tipu dulu.. sbb aku beli yang cikainyer.. ntah kenapa benda alah ni tak tahan lama.. tak sampai 2 bulan da kong balik.. pergh...


benda alah ni la yang memberikan nyawa kembali kepada laptop aku.. selama ni aku duk pakai pc opis jer.. da la pc tuh lembab.. aduh.. nak loading satu page pun amik masa 20-30 saat.. serupa pakai dial-up comnection.. haha..


aku beli ni hari sabtu lepas... ajak la isteri aku jenjalan kat luar. amik angin.. sambil2 tuh beli la benda alah ni.. cian gak kat isteri aku tuh.. asyik duk rumah je hujung minggu.. dapat jenjalan hujung minggu pun best gak. hehe..


nasihat aku.. beli la yang original.. tak kira la pe benda pun.. pastikan die original.. klu tak nyesal korang.. hehe..


nota kaki: kepada rakan2 blogger.. lepas ni boleh la aku ziarah blog korang dengan efisien skit la kot lepas ni.. tu pun klu tak de keje yang belamabak.. hehe..

6 comments:

Afiq Bukhari said...

salam bro.hehe btul2,kena beli yg ori..aq pn baru sambar satu adapater ni..puas hati smpai sekarang :D

Blog Afiq Bukhari

aibaks said...

afiq:
betul tu bro.. yang ori ni elok la skit.. kui3

ardinihumaira said...

ori memang bagus... puas hati :)

aibaks said...

dni:
tul tuh.. ehe

ohoeya858.blogspot.com said...

btol! btol! btol!.. mhl cikit xpe aibaks.. dr yg murah mnyakitkn ati.. menyentap jiwa.. kannn :)

aibaks said...

o ya:
kui3... tapi de 2 jenis minyak masak yang elok.. saji n vesawit sbb minyak2 ni minyak kelapa sawit..