Tangkapan gambar hari ini..

Antara hobi aku selain membuat lawatan pendek..panjang.. blogging.. mahupun bersenam... aku minat gak amik gamba.. tapi aku tak de modal lagi nak sambar dslr satu.. so sepanjang tempoh aku berblog ni.. aku hanya snap gambar gune fon isteri aku atau pun fon aku.. isteri ku tuh hebat sikit lar dari aku.. Sony K800i.. akunye Dopod Pro818 jerk.. haha..

Pe2 pun.. hobi tetap hobi.. antara gamba yang aku nak post dlm n3 ni ialah gamba bokehness.. amik pakai dopod.. 2 mega pixel camera.. setting lain aku tak yah bagitahu..  ehehe.. sbb aku pun tak tahu pe F number die..shutter bpe etc.. 

Klu korang minat gambar a.k.a potogedik.. meh la komen skit gamba aku ni.. hehe.. ni n3 aku yang kedua bawah tajuk n3 tangkapan gambar hari ini..

Aku adjust skit gamba ni pakai software Photoscape.. free jerk.. feel free to komen yerk.. tq

6 comments:

ardinihumaira said...

fuhyih memang cun! :D

sizuka[Izzati] said...

cunzzzzz.pakai compact camera memang cool:D

10 said...

guna photoscape pun leh adjust gambar jadi cantek...

Nazz@Purple said...

cantik ar aibaks..

Tomato Gurl's Life said...

cantik..dengan photoscape mcm2 boleh buat..asal rajin godek aplication lam tue..huhu

sWeEt 'N LoVeLy said...

rajin pak en aibaks ni wat pelbagai n3..ehe