Lunch Paratha Wrap.. sedap beb..

Semalam lepas je derma darah.. isteri aku teringin nak makan Paratha Wrap.. kedai ni bukak style open camtuh.. milik bumi putera..alhamdulillah.. de gak orang kite yang berjaya.. so.. yang ni cawangan kat PPUM..
Macam2 menu de kat situ.. banana coklat ada.. beef ada.. double cheese pun de.. siap klu korang taknak paratha.. korang leh wat yang crispy wrap.. lagi best sbb harta karun die buh banyak sikit.. tepung nipis ala2 tosai nipis.. tapi rege die tinggi skit la.. ehe..
Aku dengan isteri amik paratha wrap je.. aku amik chicken & cheese.. isteri aku plak amik black paper beef.. rase die memang best.. klu korang belum rase.. meh la try rase.. mmg best! Thanks to HOT & Roll Wrap

6 comments:

sarah-najwan said...

nmpak mcm sedap..tapi akak xpenah mkn lgi paratha wrap tu..hehe

ardinihumaira said...

fuhh bestnya.. kat sni non ado kedai tu. gulpp terliur

AngahSayang2314 said...

aibak memang sedap kan layan menu tue angah pun suka gak.....

Liya Laa said...

liya pon dh mkn minggu lepas. 1st time makan. sedaaaaap..

Nazz@Purple said...

erm..ye ke..kalo jmpe kedai tu msti trynye..

sWeEt 'N LoVeLy said...

saye jadi duta wrap percuma.. hehe