waja baru da kuar ker?

uih.. tadi mase aku nak ke Masjid lepas lunch dengan isteri.. aku terserempak dengan kehadiran waja.. aku pun tanye isteri aku.. " waja da kuar ke?" die pun jawab.. "da la kot.. tuh kat depan tuh.." sambil menunjukkan ke arah sebuah kenderaan keluaran Proton.. ehehe..

aku pun mintaklah isteri aku snap satu gamba kasi war war kan perkara ini.. haha... kepada tuan punye kenderaan.. klu korang perasaan ini kete korang.. meh la share dengan kami kehadiran waja ini.. ehe

5 comments:

|| NaFiRaa || said...

bukan ke itu waja yang telah di evo kan??? muehehe..

kobEj0rdan~ said...

cepat gile die kuar
aku pon nak adjust kasi jadi saga blm evo lenser la:P

aibaks said...

NaFiRaa:
ehehe.. tul gak tuh..saje je wat n3 ni.. sbb gempak plak tgk wajalusi tu ..ehe

aibaks said...

kobejordan:
saga blm tuh adjust leh jadi sti la bro.. evo payah skit kot..

xkane said...

wajalution tu...hehehe