s O r R y . . .

kepada rakan2 blog yang tersangat meriah dan baik hati.. aku nak ucap terima kasih bebanyak sbb sudi memberi sedikit sebanyak komen ke atas n3 kat sini.. aku nak mintak maaf la bebanyak sebab tak dapat nak balas komen korang... kepada rakan2 yang aku da balas tuh.. aku harap korang akan sentiasa menghapdet n3.. pastu leh aku dan rakan2 lain terus menjejaki korang semua..


kepada yang aku tak sempat nak balas n3 korang.. aku betul2 mintak maap.. korang sound jer kat aku ni.. pastu yang sudi folo aku pastu aku tak sempat folo balik.. pun same gak.. sound jer.. kengkadang aku ni pun pelupa gak.. tak sempat nak attend semua.. keje.. blogging.. isteri.. rumah.. family... (ceh.. banyak jer alasan aku yerk.. cit.. pododaaah!..) hehe..


nanti aku ingat nak wat spesial n3 la kepada rakan2 blogger yang tersangat baik hati yang sudi mengomen n3 kat sini.. 
sWeEt 'N LoVeLy
ardinihumaira
AngahSayang2314
Dak Degil
Cik QiQi Cute 
Tomato Gurl's Life 

ehe.. ni baru skit jer.. nanti aku wat n3 spesel tuk korang yerk.. hehe... yang lain tuh terima kasih bebanyak.. aku tak sempat nak tulis cam en HanTwo.. NaFiRaa..ohyea.. dan sebagainye..  tengkiu bebanyak!!

7 comments:

AngahSayang2314 said...

aduhhhhhh dumb ada gak tue tersenarai namaku ingatkan tak ado tadi hehehe thanks ya aibaks

iszieylyanziy said...

hehe,,busy2x,,klu xbusy ley bls kn,,ngee

|| NaFiRaa || said...

hehehe.. sebenarnya ai pon curik2 masa jugak tu tulis n3..muahahaha..

aibaks said...

Angah:
ehehe.. nti la aibaks wat n3 tuh yerk.. aibaks ni tgh moody sat ni.. uhuhu

aibaks said...

iszieylyanziy:
ehe.. jgn le buzy.. meh la meriah2kan blog cik iszielyanziy ni.. hehe

aibaks said...

NaFiRaa:
baguih gak tu de mase nak cecuri tulis n3 ka..komen ka.. aibaks tak sempat2 lagi.. huuhu

CiK QiQi said...

haiya....nama wa pon tesenarai ka...waa....wa sgt2 hppy ma..hehehehe...

xpe3 aibaks..relax dlu..bese le mud kite ni jp ok jap dak..kn3..nama ponmanusia..hehhe...kalo robot tu len le..^_^