Jom kitar semula...

Baru2 ni mase aku ondaway amik isteri aku dari tempat keje dier.. tgh2 aku lepak tunggu die.. aku ternampak satu banner a.k.a poster... belek punye belek.. best gak tajuk poster ni..

RECYLCE TODAY.. Zero Trash! haha.. cam best je kan bunyi dier... hmm.. meh la kite same2 menjaga alam sekitar kite ni.. bagus gak kempen ni di jalankan .. sedikit sebanyak ia merupakan satu peringatan umum kepada semua.. agar kita semua termasuk aku ni... sedar akan pentingnya menjaga alam sekitar..

So, kepada korang semua.. aku sarankan mari lah kiter same2 mengusahakan agar kempen ini berjalan lancar! ehehe.. walaupun kempen ni seperti kempen tertutup.. tapi aku nak share gak ngan korang semua agar korang kat luar tu semua tahu betapa pentingnya menjaga alam sekitar.. hehe..


~RECYCLE TODAY!~
Zero Trash Campaign

10 comments:

adwafarahin said...

marey2 jg kebersihan!
=)

N@SIQUE said...

betui la kan~~dunia makin tua~~ahaks!!!!!

selamat tinggal dunia~~



AKU TRY LA NAK NYANYI PLAK

|| NaFiRaa || said...

yeahhh!! sokong kitar semula!!

sarah-najwan said...

jom kitar semula..semoga kesedaran sivik rakyat m'sia akan meningkat ttg kitar semula ini...

diana said...

kalau kat bandar ni mungkin dah ramai yang sedar tentang pentingnya menjaga alam sekitar ni..
yang dekat kampung2 je kempen ni kurang berkesan..

Melati Qistyna's Mummy said...

selalu smpn suratkabo jer, lau dh byk suh apek dtg amek lau nk smpn sume brg xleh ler, umah den kocik...huhuhu

makdara TERdiva said...

lame dah amalkan...eceh!

Tomato Gurl's Life said...

jom kitar semula..tp mak ayah xberapa faham bila ckp kat diorg..huhu

efa said...

jom kita merecycle barang2...huhu

AngahSayang2314 said...

heheh bukan publish jer yop yg penting kena buat gak .....