Korang terer ke cam dorang ni?

Hehe.. rini aku jumpe gamba2 ni dalam google image.. so aku pun nak post la nak share dengan korang... korang pandai ker? terer ke? cam dorang ni? korang jangan ingat yang dorang ni tak reti tau.. hehe...
ehsan dari google image
Yang ni gamba si comel tuh tengah amik angle kasi up adjust before die snap gamba.. haha... "Meaw.. adjust ISO tu elok2... ni tgh cerah ni... kasi 400 udah ler.." hehe.. tu aku pesan kat die..
ehsan dari google image
Yang ni plak si landak tu tak reti nak adjust apperture kamera tuh.. hehe... "Elok2 skit pegan DSLR tuh dik.. kang rosak plak..".
ehsan dari google image
Yang ni plak si monyet tuh baru lepas setting zoom in nak capture gamba Ladybird kat atas pokok.. sambil2 tu die tengok de habuk tak kat lens die.. haha... 

Ingatlah.. bahawasanya.. haiwan2 ni tiada akal untuk melakukan sebarang kerja tapi bijak utk mengetahui pe yang ada di depan mereka.. kepada kita yang dikurniakan akal fikiran..  gunakanlah ia dengan sebaik mungkin..

13 comments:

Diary of Mine said...

hahaha... terer ar dorg.. kalah ni.... lg 1, canggih woh dorg nye cam... jeles~

Afiq Bukhari said...

haha comey betul 'mereka'2 nih.. mcm pro kot :D

Terbaru dari AfiqBukhari.com - Kuku kau panjang sangatla...

CiK QiQi said...

hehehe..serius kiut deme2 nie..ehehehe

efa nur said...

hahahahaa...daku hanya mampu tergelak..:D

kihkihkih...;p

sarah-najwan said...

hehe..ni utk tangkap gambo jek..kalu dok..abis jahanamu alatan yg canggih manggih itu dikerjakn oleh minatang2 tu...ngeh3..

btw..napok bijoksanalah minatang2 itu..

Fiqas said...

ciut miut mereka nih...terpikat i...hahahah

Bulan said...

ahaks..
comel la uncle..leh wat anak angkat nie.
ehee

amy azuha said...

waa giler besar lens yg last tue haha

diana said...

geramnye tengok tangan kucing tu..
nak gigit rasa..
hhahhah..

nadey said...

comel gile ok!!!!!!!!

Puteri Iqa Izyan said...

kalah aku nih..haha

Cempakamelati said...

he he pandai tul mereka-mereka tu...cute lak tu he he

ardinihumaira said...

nyet tu ah paling klaka... hik3