Isnin yang penuh dengan ketenangan...

Salam Isnin utk semua, seperti biasa.. isnin adalah hari yang agak slow buat semua orang.. yela, sabtu ahad da cuti.. dapat kuar jalan2 la.. tgk wayang la.. lain la cam aku ni.. ahad pun keje gak.. da la tuh.. sabut sabtu pun keje.. nak buat camne.. klu aku tak keje.. takde plak gaji.. hehe..

Tapi bagi aku, hari isnin ni sangat tenteram.. sbb masa aku ondaway dari rumah tadi.. jalan tak jem.. kereta tak banyak.. trefik lait plak sume hijau.. alhamdulillah.. tak macam hari2 lain.. time pagi je.. jem.. sampai jem kepala hotak aku.. haha..

Sampai2 je.. pekene neslo.. aku ni nak minum kapucino tak mampu.. rembat neslo je.. hehe.. rase la ala2 kapucino skit.. hehe.. pekene secawan neslo.. cerah mate aku.. pastu ingat nak kontrol makan brekpes.. tapi hancus gak.. aku pekene kuih 3keping tapi bergoreng dua ketul, cuma satu lagi je yang bakar.. tapi, walaupun da bakar.. still de hangin.. pe die? ubi bakar..ala.. kuih yang warne kekuningan tuh.. kembung jap perut aku.. haha..

Kepada semua rakan2 yang tengah memulakan hari isnin yang agak membosankan ini.. aku sarankan agar korang cergas2 kan otak tuh.. pi la pekene neslo ke.. sekepe ke.. supaye cerah skit mate korang.. w.pun mungkin isnin ni keje tak banyak.. tapi at least korang cerah skit mate & akal supaya leh update n3 baru.. hehe..

4 comments:

Jemari Seni said...

Aibaks coti sekolah dah start tu yg jalan pon lenggang jer!
Dah lama tak minum neslo...bila nak belanja! hhehehehe

aibaks said...

haha.. da cuti ka? patut la pun.. blanja neslo? boleh.. tp kene tunggu gaji la nampaknya..

Jemari Seni said...

Akan ku tunggu...hehehhehehe!

aibaks said...

haha...