Nuffnang buat Open Meeting utk semua!

ehsan dari Nuffnang
Baru2 ni Nuffnang de wat satu lagi kelab baru kepada Nuffnager yang sangat aktif dengan blog masing2.. kelab ni dikatakan mempunyai lebih banyak lagi keistimewaan kepada ahli2 Nuffnang.. kelab tuh namanyer Glitterati Plus..

Kelebihan yang ada dalam Glitterati Plus Club:
1. Boleh attend pelbagai event yang di anjurkan oleh Nuffnang..
2. Dibuka kepada semua ahli Nuffnang yang berstatus Gelihati Glitterati..
3. Kelab ini eksklusif utk event dan kontest dari Nuffnang..
4. Kelab ni ketuai oleh komitee Nuffnang yang terpilih..


dan banyak lagi..

Meeting ni akan di adakan pada 16 Oktober 2010, bertempat di Taylor's University Lakeside Campus, Lecture Theater  12 Block A.. nak tahu lebih lanjut pasal tempat perjumpaan.. klik sini..


Untuk korang blogger yang aktif dengan Nuffnang.. nak sertai meeting ni boleh.. korang hanya perlu tuliskan email kepada glitteratiplusmy@nuffnang.com, tuliskan nama dan alamat URL/blog korang sekali bertujuan untuk kenal pasti berapa ramai yagn akan datang.. ehehe..

12 comments:

|| NaFiRaa || said...

bagus sebenarnya kalo dapat joint xtvt nuffnang nih.. sekurang2nye boleh glemerkan sket nama blog kita..kekekeke

ardinihumaira said...

sedihnya dni.. sebab dni tak pernah dapat attend mana2 program nuff. dni jauh di kelantan. sobss... nak hantar wakil leh tak hehe

Azmi said...

kau nak pergi ke??
aku xleh pegi....

10 said...

jauh sgt la...

iszieylyanziy said...

cam best,,tp cm jauh jek,,ehhe,,xde cuti

Cik Fia said...

fia tatau plk ada
seb bek sggh sini

aibaks said...

NaFiRaa:
best gak.. da email ke kat glitteratiplusmu@nuffnang.com? klu lom email la nama..url blog kt mereka.. jom join!

aibaks said...

ardinihumaira:
uih.. dni ore kelantam ka? bakpo tak royak awal? rayo lepah aibaks mai kelantam berayo.. leh gak g berayo umoh dni..

nota kaki: betul ke aibaks ckp ni?

aibaks said...

Azmi:
aku cadang nak pegi gak.. tapi 16 okt tuh ade hal lagi penting la.. ko gi la.. mewakili kami ni.. muhahaha..

aibaks said...

are10:
yeke? takpe.. nti klu de sape2 da g.. kite war2 kan yerk.. ehehe

aibaks said...

iszieylyanziy:
uhu.. takbest la camni.. ehe.. takpe.. nti kite tanye sesape yang da gi nti yerk..

aibaks said...

Cik Fia:
ehe.. takpe.. nti fia rajin2 la bgth aibaks klu de pe2 yang best kat kelantam yerk..