Air kesukaan aku... Neslo..

Sejak aku abis study dulu.. aku mule jinak2kan diri aku merasa air ni.. haha.. mula2 aku terfikir gak nape la name die camtuh.. NESLO? pekejadahnya pun aku tak tahu..


Tapi lepas pekene air neslo ni.. ke mana2 saje aku lepak ke.. makan kat restoran ke.. aku mesti mintak air ni.. haha.. NESLO.. mesti korang dah tahu air pe ni kan?


Meh aku nak ajar korang air neslo ais style aku...
  1. Mula2 korang buh 2 sudu besar Milo.. ingat jenama Milo tau.. bukan yang lain...
  2. Pastu korang buh 1 sudu kecik Nescafe.. ha.. ni pun sama... Nescafe.. bukan yang lain...
  3. Pastu korang buh ayaq air panas 1/2 jer dari cawan gelas korang.. ikut korang la.. nak pakai cawan gelas pe.. janji gelas...
  4. Pastu korang buh la susu krimer manis 1 sudu besar jerk.. ala cap yang murah tu.. se-tin dalam RM 1.95 sen tu...aku tak suke buh susu pekat manis.. hehe..
  5. Lastly korang buh la air sampai dekat2 nak penuh gelas korang tuh..
korang de tips lain utk buat air tak? milo tabur spesel ker.. apa ker..  meh la ajar share dengan aku skit..

14 comments:

~ PIJA ~ said...

aku tak minum MILO...cam mane tu!

azzey said...

aibaks: mcm sorang officemate saya...mana2 pegi pun neslo le yg di ordernya!

~aSFaLiZa~ said...

i like... nak tambah mantop tambah horlicks sikit. tapi terpulang la. tapi mmg marveles

makdara TERdiva said...

balik karang nak terai lah! :D

AngahSayang2314 said...

wah angah pun tengah layan air teh ais nie hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sama...neslo mmg sedappp LM kat Doha terpaksa wat sendiri sbb x der kedai yg tau buat air ni..huhuhu

Tomato Gurl's Life said...

cik tom suka neslo...tp lg suka milo+anlene...best!hehe

ardinihumaira said...

fav dni juga :D

cikani said...

neslo cincau pn best=)

adwafarahin said...

yeay! bole geng
minat neslo gak!
=)

iszieylyanziy said...

sedapnye,,bestnye,,nk g buat gak la,,hihi

YOUsoF said...

aku pon suka air ni!

teh o ais laicikurang harga pon ok gak bro...

efa said...

wehuhu...air tu mmg sedap wo0...

Kancilbiru said...

nak buat lah petang ni....terliur sungguh!