Al-Fatihah buat blogger Mama Kembar 3..

Baru2 ni aku dengar gak dari rakan2 blogger yang lain tentang pemergian seorang rakan blogger kite yang rajin berblog.. nama beliau Kak Aisyah a.k.a. Mama Kembar 3..aku terkejut gak.. mule2 aku tak berapa pasti sampai la aku ternampak satu post khas buat arwah kat belog iman..  sedih aku dengar arwah pergi meninggalkan kembar2 bertiga yang masih kecil lagi.. 


Aku harap ramai rakan2 blogger kite dapat sedekahkan bacaaan Al-Fatihah buat arwah semoga arwah berada dikalangan hamba2Nya yang solehah.. amin..


Al-Fatihah..

37 comments:

lady XOXO said...

al fatihah.. buat arwah.. takziah buat keluarga

CiK QiQi said...

al fatihah buat arwah..

~ PIJA ~ said...

al-fatihah dan takziah pada keluarga arwah...

Jemari Seni said...

A'ah Hakak pon baru dpt tau semalam... Al Fatihah buat arwah semoga rohnya dicucuri rahmat Amin!

alienelliz said...

semoga roh nya mendapat rahmat..
insya allah...Alfatihah...

:~:Budak Degil :~: said...

al fatihah..
xsangke sangat..selalu jugak singgah blog arwah..suke tgk anak2 die kembar 3 tu..
semoge roh arwah dicucuri rahmat...

QueenImah said...

al-fatihah kepada arwah...

biskut said...

Al-fatihah

rmzm said...

sebagai blogger baru saya sempat juga post sekali kat blog arwah...alfatihah..

diana said...

takziah buat keluarga arwah..

rmzm said...

bila dia meninggal?baru lagi ke?tadi saya masuk blog dia ada post dia pada 22.11.2010..

efa said...

AL FATIHAH buat arwah..takziah pada keluarga arwah

Fiqas said...

alfatihah buat arwah..moga rohnya ditempatkan dikalangan org beriman...

dhyraa said...

al fatihah

ManjaIxora said...

al fatihah..

semoga arwah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman.. amin..

Iman said...

Al-Fatihah....

Memang sedih sesangat bila masuk balik blog arwah kak Aishah....
Laju jer air mata ni mengalir....

apapun sudah ketentuan Ilahi...tidak cepat dan tidak lambat....

Kepada semua kengkawan Blogger...sudi2 kanlah sedekah al-fatihah untuk arwah....

Takziah untuk keluarga arwah...

Puteri Iqa Izyan said...

aritu kan, baru je lepas tinggal komen kat blog die..
sedih jgkk..
takziah utk keluarga arwah..

Shazmiey Abdurahman said...

alfatihah..erm,,takziah sekali lagi,..

Eman said...

takziah wat family. kembar 3 cumel sgt sgt. iras ibunye.

Al-Fatihah.

sizuka[Izzati] said...

al-fatihah.semoga rohnya dicucuri rahmat.

N@SIQUE said...

alfatihah,,moga roh dicucuri rhmat,,

.:: dieylah :: said...

takziah wat arwah dan keluarga...

Cma Shiema said...

al fatihah mama...

one2paii said...

gua langsung x thu bai..kalo lu x bgtahu mmg gua x tahu,terkejut gak gua..takziah pada kuarga mangsa..al fatihah

ika~~ said...

Al fatihah~
emm yang hidup pasti akan kembali..

Melati Qistyna's Mummy said...

ade terbaca kt blog cikmin.... Alfatihah buat beliau....

arwah ke yg selalu guna nick mamakembar3 tu?

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

al-fatihah buat arwahh.. sedih mendengar berita tersebut walaupun tak sempat kenal arwah smada dlm dunia maya ataupun nyata.
semoga rohnya dicucuri rahmat.

L@g3nd@ buD@k N@k@L said...

alfatihah,,moga roh dicucuri rhmat,,

HaNTwO said...

al fatihah...

Sasa Al-Sharif said...

salam takziah buat keluarga arwah. Al-Fatihah

NARDtheNERD said...

al-fatihah.
even tak pernah singgah blog dia.
kesian baby tuu.
:(

*luv Syahnia* said...

alftihah...
mog dletakkan dtmpt yg beriman

sarah-najwan said...

alfatihah...
semoga keluarganya tabah..
sedih mengenangkn kembar 3 yg kecil tu
akak siap berkomen n3 dia pada hari sabtu
arwah meninggal hari isnin katanya..

AngahSayang2314 said...

al-fatihah juga buat arwah

Oh Oeya said...

Oeya tidak mengenali beliau.. Moga dicucuri rahmat ke atas roh beliau.. Takziah untuk keluarga beliau.. Al-Fatihah

zirconia said...

alfatihah. baru tahu dari blog aibaks nie. arwah ada gak jengah blog sebelum nie. takziah buat keluarga arwah.

Aefa Aerisya said...

takziah buat keluarga arwah..