gamba dekat plak.. rajinnyer kak rengga ni..

antara haiwan2 comel yang aku suke tengok antaranya si kak rengga ni la.. hehe.. nak tahu kenapa? uih.. bukan pasal pinggan kak rengga ni ramping.. tapi sebab sikap rajin depa la cam semut2 lain.. hehe..
aku plak snap gamba ni pakai henpon aku jerk.. haha.. nak beli dslr tak mampu.. mau dekat 2-3 hebu sabijik.. hee..  de henpon ni aku pun redah jerk.. haha.. sori la yerk klu gamba blur.. hehe..


wahai rakan2 sekalian.. meh la tolong aku.. aku tengah kering ni.. kering idea nak tulis pe tuk korang semua.. huhu...

29 comments:

kiLaLaLa said...

snap gne cam fon pn okeh..
heee..
kila pn suke snap gne cam fon je..
huuuu...
:)

S.U.R.I.A. said...

wah!!hp sanggeh gak nie..!!

suria geli tgok binatang kecik2 jalan2 ramai2 ni...
naik remang bulu tengkok

diana said...

teringin nak pinggang macam kerengga..

ciknabil-a said...

kerengga lau jalan kat kaki geli kot.
ag2 lau dia ggt plak, gatai kaki. huu..

alienelliz said...

buat revew blog la kalau x ad idea...haha ok x cdgn aku??haha

azwa_amani said...

mata amani pernah dimasuki cik rengga ni..so..sampai sekrang masih trauma kalau berhampiran dngnnya...sadis tau :(

sWeEt 'N LoVeLy said...

cian aibaks...kering eh?xtau gak nak bg idea pe...kalau tanye en google agak2 die tau x?

Michael said...

bro, i dont understand a thing but i will leave a comment nonetheless... hehe

those are some big, fierce ants...

i remember the story i was told about them when i was a kid...

ants are very hardworking creatures... they are an exemplary for us to emulate...

Show Me Your Look Today

CiK QiQi said...

hehehe....yeke gune fon je ni..tgk gmbr dr fon pon cntik..mesti enset mahal tok pakai ni..kalo enset mek..burok da rupe krengga tu.kah333333..


bab tok da xtau nk tulis pe, ala...tok tulis n taip je ape yg tok rse tok nak share..qiqi rse byk je tok share bnde yg bguna....pusat rjukan qiqi gk tok nye blog ni tau

S..U..D..@..I..S said...

sapa2 yang tak malu tu , malu la sikit kat pokok semalu ni..
lagi pun akar pokok semalu ni boleh jadi ubat, x ingat plak ubat apa....ada sesapa tau...boleh kongsi

Eman said...

cam henpon pun lawaaaa wa ckp lu..
;DD

ardinihumaira said...

lawanye... hp dni kalo ambik gamba buruk je huhu

AiDa AzRyN said...

Gambar nmpk blur?tgk ok j~ lawo j gambo~ ;)

Yellow LEOpard said...

aku pon suke tgk kerngga2..
:)

TiKa LEh said...

gmbr ok je..ni entri idea habis ke ape??hehhe

Shatra said...

Idea bagus n tamsilan kreatif..

.:: dieylah :: said...

meh layan rancangan IDEA kt tv3 tu...sure2 ade idea...ekk..hehe..xleh pakai la idea dieylah ni...sbb pun ngah kering idea..huaaa~~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Salam aibaks..nice ,cantik gambar tu,lydia suka.

tia said...

nak pinggang cam kerenggaaa!
argghh!

Pendekar Berkuda said...

kering idea?? tolong review blog pendekar boleh tak?? nak kritik ke...komen ke...nak modified mana2 ke...atau apa-apa cadangan yang best...gitau la..hehe...

AngahSayang2314 said...

yopppp kering idea @ kering duit hehehehe

YOUsoF said...

Rengga memang pandai jaga pinggang.. ;DD

*Takpe slow².. tak lame lagi basah la ngan idea² baru Baks..

Izan Ishak said...

aibaks...pakai hp pun gambar super cantik lah....mcm dslr...mesti hp mahal ni. nak jadi rajin n ramping cam kerengga jgk!

Puteri Iqa Izyan said...

kak rengga? hehe.comel lah :D

biskut said...

apa kata lau buat penceritaan bergambar.macam nih pon dah kira ok dah nih.

aNaYaNa said...

salam kenal..
waahh...mantop jerk gambo..
pakae enpon pe yer..

saya pon mao dslr..tapi msh d luar kemampuan..huhu..

Miss Yaty said...

semut memang rajin..

p/s: gne kamera henpon tapi pndai snap kalah gak dslr.hihi

nadey said...

kerengge a.k.a pmpn jalang!!!!!!

Oh Oeya said...

iye.. ni antara serangga cth.. ramping mcm kerengga la yg owg pompuan mau aibaks kui3.. tapi.. bau die yg mokcik x thn nuuu hik3..
awk 'kering idea' aibaks... ermmm.. mokcik 'kering gusi' ke3 :D