Kau ku takluki jua akhirnya!!! haha...

haha... akhirnyer aku berjaya tawan takluki kau! haha...! gembira nyer aku.. sbb aku da cube hampir 2tahun utk memahami kau.. tapi kau tewas gak akhirnya!!! haha...

hehe.. korang jgna salah faham yerk.. ni ialah game MinesSweeper yang de dalam komputer korang.. mesti korang tak tahu de game ni kan? hehe.. game ni macam Sudoku gak la..  cume yang ni korang kene kire nombor yang de kat sekeliling tuh.. dan jgn salah bukak sudah.. hehe..

game ni aku cube dengan format mudah...ala2 Beginner.. ada 81 kotak yang korang kene bukak dan cari 10 bom yang ada... yang ni aku da settle 2 tahun lepas.. pastu aku hapgred yang Intermediate plak.. de 256 kotak kosong dan cari 40 bom.. hehe... pun da settle gak.. pastu yang terakhir ni.. level Advance.. haha.. 480 kotak kosong dan 99 bom yang de.. haha.. tewas gak kau akhirnyer!

camne nak main? meh aku ajar yang simple2... korang main la yang Beginner dulu.. mule2 korang klik je kat mane2 kotak yang de...pastu korang klik sampai pening kepala.. haha.. aku pun tak reti nak ajar korang camne.. hehe.. sori la yerk.. tapi aku gembira beb.. da menang akhirnye..

nota kaki: aku tak tahu nak main game pe lagi da lepas ni.. huhu..

34 comments:

pN.rOs said...

owhhh game ni ka?
xmo main dahhhhh....
dulu penah main sampai hank pc ofis haha

Ellen said...

game ini la yang ellen main sampai skg tak pandai2...blur ni..hahhaaa

Melati Qistyna's Mummy said...

game neh best maen, tp tang kena bom tu cm x syok jer :P

Drunbella Khoo said...

paling tak reti main game neh.
huhuhu.
T___T

di sebalik wajahku.. said...

game nie.. game bom.. opocot!! hehehehe.. mmg tak thu main..

ardinihumaira said...

dni maen game ni kalo tenet slow hehe

sarah-najwan said...

dah lama wey xmain game2 on9 nih..dulu akak mabuk main puzzle games...pahtu zuma, pahtu tmblebugs..pastu..byklah..termasuklah golf..wakakakaa..best tau main game golf..

Suara Kalbu said...

huhuhuhu..menci main games ni. Tak pernahnya pandai..

Cma Shiema said...

game ni...cma penah main..tp x penah bjaya takluk..fedap x main dah..hu3..

~ PIJA ~ said...

nyampah gile game ni..aku tak reti main...

AngahSayang2314 said...

hahaha kalu minat gak main game nie ye hahaa.. angah tak reti

one2paii said...

elehh..luh men tipu nie..lu tipu..kan kan

diana said...

tak reti la nak main..
game tembak2 belon je saya tau..
hhaha

diana said...

tak reti la nak main..
game tembak2 belon je saya tau..
hhaha

Cik Moon said...

haha..cikmoon xtau camne nak main game nie..

! Nurida Ardy said...

nge3,xpndi men..asyik2 kene bom sajew...huhuhuhu...

budakkecik said...

seumur hidup, br main game ni 10 kali jerk...tuh pun fail.

tqaAwesome said...

alaaah game ni ke.
kawan tqa slalu gne laptop sbb nak main game ni.
sabor jela.
main nye berjam2

makdara TERdiva said...

dah penah main..memang penin sampai nak megren..huhu!

princeduyong said...

hahaha....

Yuni Aisyah said...

wah hebat!!sy pnh main tp begginer bleh handle la..rse geramnya main benda nie yg kuar asyik bom je...

Afiq Bukhari said...

haha tahniah bro..wa paling benci nk main game ni..xpernah2 nak menang haha

psst~! ubat lu bawah ni haha harap2 leh pakai..

Adobe cs3
1325-1903-8739-4724-6436-1050

Pendekar Berkuda said...

pendekar main expert tu dah lama dah settle..tak payah sampai 2 tahun dah...ceh...riak aku ni... haha....

kobEj0rdan~ said...

bro, awat hang x ajak aku men, aku pro gile men menatang ni.hehe

mimiekucayang said...

slalu try utk memahamkan diri main game nih, smpai skg tak paham2... :D

abgreds said...

rupanya ada jugak entri pasal game ni... tapi aku termasuk kumpulan yg tak pernah menang..hehe..
tahniahla kat ko yer..

♥ Princess ♥ said...

mmg ketinggalan zaman...xtahu..huhuhu

eiela said...

hish,,memang geram main game nih,,saya asyik kalah je,,tapi best..

Dhiaqiud said...

ehhh..game ni?? dh lm x main..mmg x penah menang pun..klik 5 6 kali dh kene 'bom'..haha..tahniah..

❤NazirahMoktar❤ said...

heh, selalu main dlm hp je...tpi die guna kapal ngn laut...best kalo menang..tpi main yg level budak kecik je..hoho

Hanis Azla said...

mmg.. teror ni.. Thaniah dari org yg x pernah2 nak menang.. even yg beginner pun x lps2 lg..

simply nana said...

sukanya die...byk aktiviti aibaks..best2

efa said...

menci la main game ni...asyik kalah ja...asyik2 kena boom haish..tak reti sudah miahahaha

~fisha~ said...

alaa... teringin nak tau.. tapi penah la menang yg cari 10bom.. hint kat no tu kan.. tapi yang lagi bnyk tak reti.. rubix cube reti la...huu