Santai tepi pantai..

Time cuti aku kat Melaka ni.. aku gi luangkan masa dengan keluarga aku kat pantai.. memang best.. dulu aku mandi.. tapi kali ni aku lepak makan angin plak.. hehe.. aku pergi 3 pantai berbeza yang ada kat Melaka ni.. pertama pantai Limbongan, kedua pantai Hailam kat area Tangjung Kling.. lastly aku lepak kat Pantai Puteri dekat2 dengan Pantai Kundur Melaka..

Memang best.. ni gamba aku lepak kat Pantai Limbongan, tengok orang pancing ikan.. mmg cool beb kat sini.. tenang jer.. de gak budak2 yang mandi manda kat situ.. hehe..

Kat pantai Limbongan ni de perkampungan nelayan.. cube tengok.. nelayan2 tuh semua parking bot depa.. smart jerk.. haha.. teratur.. kat sini gak de perkhidmatan chalet.. tapi aku tak sempat nak servey rege chalet ni bape.. nti aku plan nak duk situ semalam ker.. dua malam ker.. nak pekene feeling tido dalam chalet.. nti aku hapdet ngan korang.. hehe..

pastu aku singgah pantai Hailam.. kat sini cam ala2 teluk skit.. tapi aku tak lepak lama sbb ramai orang.. aku terus gi pantai Puteri.. kat sini cam heavy skit.. sambil lepak2 kat situ.. aku pekene satay brader ni.. memang sedap beb.. aku beli 30 cucuk abis! hehe.. klu korang nak try nanti aku bawak klu free... hehe.. terasa satay die..

23 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Wahh best,aman je kan aibaks..cuci mata,sambil tenangkan minda.

Puteri Iqa Izyan said...

sate mcm best.. :P

sarah-najwan said...

ptg nati nk try tgk laut dan pntai puloks...hihi

azwa_amani said...

bestnyerrr....lama xpi pantai puteri.

iszieylyanziy said...

haha,,bestnye jln2 kt pntai,,tngkan fikiran

kakyong said...

layan satay tepi pantai... best...

S.U.R.I.A. said...

hohoh..terliuq tgok sate tuu..meh skit

makdara TERdiva said...

orag melaka rupanye.. :)

kakchik@ella said...

sekali sekala duk tepi laut mmg best dik. tenang fikiran, kan.

.:: dieylah :: said...

nyaman nya satey ya...hehe..sa nk makan juak... ^^

AiDa AzRyN said...

lol~ ingatk bihun je nama hailam~ tapi pantai pun ada nama hailam~ XD

Psssssttt:nak satay tu sket boleh?

gnesop.com said...

wah.. best nyer.. :)

Suara Kalbu said...

Lepak tepi pantai sangat best.
Dapat makan sate lagi sangat best.
Nak sate sikit

*luv Syahnia* said...

ohhh org mlake..
t ke sana bolehlah bw
tmpat yg best2 :p

AngahSayang2314 said...

aibaks macam best jer.. angah nie nama jer org melaka tapi nak kata terjah ke seluruh melaka x la pernah pun yoppp

apa pun lama tak mai sini hehehe sorry sibuk sikit..
jgn lupa ye yop like kan anak kecil ku ye http://www.facebook.com/photo.php?fbid=162777257095293&set=a.162061687166850.30472.109422825764070

Cik Moon said...

huuu~ni yg jelez nie.. cik moon xdpt lepak kat pantai... huhu

tia said...

da lme tak lepak tepi pantai!
bestnyeee!

biskut said...

best tol santai macam tuh kan...lama sangat tak buat.Nak ajak sapa nanti ek...

azzey said...

aibaks: best nyer santai2 kat tepi pantai mcm ni!

Nik Evi said...

bestnya aibaks pegi holiday. rindu lak rse kt melaka (tmpt blaja dlu)

Nik Evi said...

bestnya aibaks pegi holiday. rindu lak rse kt melaka (tmpt blaja dlu)

M a W a D D a H said...

adah pun suka gak bersantai di tepi pantai...

wah...makan sate..pergghh

cik 18 said...

sate tu nampak gemok...bagus...

eeeeerrr..ade kaitan??