Selamat bercuti!

Bermula Sabtu ni, 20 November 2010, budak2 sekolah akan bergembira selama 1 bulan lebih sehingga 2 Januari 2011 tahun depan.. wa.. best plak dengar budak2 ni dapat cuti.. kepada korang yang bekerja.. selamat bekerja gak! haha.. aku pon!

Sempena cuti sekolah ni.. ramai ibubapa yang ambil kesempatan utk bawa anak2 mereka bercuti dan meluangkan masa bersama keluarga.. ada yang suke gi piknik.. de yang suke gi jalan2.. de yang suke hantar anak2 dorang gi kem motivasi.. dan sebagainya..

Apa2 pun... aku doakan semoga korang semua dapat meluangkan masa dengan sempurna bersama keluarga serta jaga lah keselamatan keluarga anda.. kepada mereka yang plan nak berjalan2... periksalah keadaan kenderaan anda dulu..

Aku pun jeles gak.. anak2 buah aku semua da cuti.. adik ipar aku pun cuti.. adik aku yang sorang lagi pun tgh xm.. nti die cuti gak.. huhu... aku je yang tak dapat cuti panjang cam mereka... huhu..

21 comments:

Jemari Seni said...

Bestnyer jadi budak skola..bole cuti panjang!

i am S!L4H.. said...

sy pun cti..tp kjap je..sminggu bpe 2 ari~

efa nur said...

hehe..selamat bekerja..:)

efa cuti sem sebulan lebih...awal jan2011 baru start sem baru..best2..hehe :D

efa said...

waa..best la jd bdk skolah...leh cuti lelama...ish...leh ptr x blik waktu???en aibaks??hahaha...nk cuti 1 month gak wuwu..

Suara Kalbu said...

Cuti sekolah maksudnya boleh pergi kerja dengan trafik yang agak terkawal...

p/s : skemanya ayat saya

Diary of Mine said...

slmt cuti!!

AiDa AzRyN said...

aida pun cuti lama ni~ sila buat2 jelez~ ngeee ;P

diana said...

saya pun cuti gak..
hehhhe

alienelliz said...

haha ell pun dh cuti ni..yahoo!!!! hehe

Cik Moon said...

x aci budak2 cuti sekolah lama2.. jelezz.. rasa nak kembali ke zaman sekolah jer.. ngeee~

ardinihumaira said...

adik2 dni dah cuti.. dni je kena sekolah. sobsss

Nazz@Purple said...

walau nazz keje tak leh cuti..tp tetap happy sebab cuti sekolah..coz..jln tak jam..huhuhuu..leh gi keje kewat sikit..blik umah pun awal je..

Puteri Iqa Izyan said...

budak u pun best!
cuti..
hehe :p

Perempuan itu Bunga, Teddy Bear dan Coklat | Alahai Perempuan I

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

Best nyer cuti..lydia yg jd SRT ni tak pernah cuti walau dalam demam pun..huhu.

:~:Budak Degil :~: said...

wa..rindunye zaman sk..
kalau time cuti gini mmg shok abih la..
skng da bekeje,nak cuti pon kene mintak ngn bos..2pon kalo annual leave dah abih,kene amik unpaid leave..huh!...
da 2thn tgglkn sk..huhu
xdpt rase cuti lame2 lagi dah..huhu

Izzuddin Fauzi said...

Rindu time sekolah... Dulu2 dapat jgak main2, rehat2...

HaNTwO said...

huhuhu nak cuti panjang gak....

sarah-najwan said...

selamat bercuti...akak holiday kat tganu..yoshhhhhh..4 hari..

tia said...

paling best, dorang cuti jln pon tak jem!
hoyeah!

Miza Yusof said...

salam aibaks.
kalau awak nak sample free boleh dapatkan disitu. register dan pilih sample yang nak. insyaAllah dapat. diorang akan bagitau melalui email dan forum. miza dah dapat cuma tunggu barang sampai je:)

azzey said...

aibaks: yelah musim cuti sekolah skrgni...office pun lengang je coz ramai yg sambung cuti lagi.....