korang rase ok x?

aku nak tanye la pendapat korang2 yang terer "power da bom meletup tum tam tam tum siti umbrella" cadangan untuk meng'upgrade' layout aku yang maha simple dan hitam manis nih...ke korang wase comel dah si hitam manis aku nih?sbb aku tgk org lain nye layout mcm2 ada...uhuhuhu...terasa rendah diri di situ....
cian x kat aku?
sila beri kata2 semangat sekarang!
wawawaawawawawa...
ehehehehehe
sessi mengada di pagi hari...aww!nyampah mak! 

26 comments:

princeduyong said...

hitam itu menawan...

CiK QiQi said...

pd mek ok da tok..tp kalo tok nye layout ni dpt yg lg mantap...lg cntik..hehehhe

sarah-najwan said...

ok dah kamu ni aibaks...
hitm itu menawan...
deco2 dah lawa..

akak pom nk buat tranformasi jugaklah..simple sgtkan blog akak tu..

bungakuning . said...

hitam dah okay , nice .. tapi kasi kemas sikit .. hehehe :)

Cik Moon said...

ok laa tu..cantek2.. nak dibandingkan ngan cik moon nyer..huhu... xcantek.. xreti nak kasi lawa..

N@SIQUE said...

bro asyik wat sedih jer noo~~berlakon ka??hehehe

dah cukup ensem pun dok merendah diri lagi nooo~~~

nazirulhazwan~ said...

da boleh ubah da ni bro;p bile lagi nk mentransformasikan blog;p

HaNTwO said...

hitam tu warna kulitku...

eB@mamaAerish'n'Aed said...

alahai... ssh nk jawab nih sbb eb mmg suker itam.... best... ;p

DKosongLapan said...

EN Aibaks....
awok baghu je tuko layout awok....daghi itam ke ijo sekaghang ni....... nampak segar dan ceria sikit.....

:~:Budak Degil :~: said...

blog cik aibaks ni simple je n laju je loading..kalo nak kasi ceria sikit,mybe boleh cari layout yang ade kontra sikit kot..

btw, blog dak degil lambat ke nak loading?

alienelliz said...

ok dh ni bro..laju loading page...hehe =)

AngahSayang2314 said...

yopppppp kasi upgrade la... nie kan nak masuk 2011

ManjaIxora said...

hmm.. ok gak nih.. ekceli x berapa tau pasal layout or template.. my blog pun hubby yg buat.. huhuhu

Suara Kalbu said...

Semua orang duk tukar cat dan langsir baru. Ini yang rasa semangat nak tukar jugak ni.

Santek ni Aibaks. I suka hitam itu menawan hhihihi

~ PIJA ~ said...

blog ni ok da..sebab cpt loading....tp kalau dah boring ape salah ko tukar layout. Kire azam tahun baru la..heheee

CGG said...

hitam la ok..
cgg shuke

i am S!L4H.. said...

ok je pkcik nye ni....tp klo tuka ap slhnye..silah nk tgok gak pmbaharuan layout..hahahh

Siddique87 said...

ko punye header besau ler x beratker?

makcek bukan nenek said...

hitam itu menawan !
sumpah tertawan . hohox

azwa_amani said...

amani suka yang ini, berbeza dengan yang lain...baru aibaks ade identiti tersendiri..love this..

diana said...

saya rasa ok je,
cuma yang tak best nye
benda yang kat tengah2 ni
"http://aibaks........."
sangat mengganggu bila nak membaca nye..

Ellen ♥ said...

hello was here :) have a nice day!

ellenreviews.blogspot.com

efa said...

ini pon dh ok...kalau nak tukar pon bleh..mood 2011 hehehe :)

efyna.pinkladies said...

simple is nice dear. keep it up. :)

ciknabil-a said...

hitam tue menawan apa. hakz! alaa x payah nak rendah diri sgt la kan. huhu.. nabila punya pown simple jew kot aibakz. cuma kaler dia jew hijau2. haha.